Vánoční koncerty kapely KEKS

 

Vánoční dvojkoncert KEKS s The Tap Tap.

 

Tradiční vánoční koncert kapely KEKS se bude konat 17. prosince v KC Karlov v Benešově.  Jako vážený host vystoupí The Tap Tap.

Kapely KEKS a The Tap Tap se na jednom pódiu poprvé potkali pod širým nebem letos v Jihlavě a byl to skvělý koncert. Už během následujícího týdne se domluvil společný koncert na Vánoce. The Tap Tap v Benešově budou mít premiéru, tak si ji nenechte ujít.  

Koncertu bude předcházet putovní výstava kreslených vtipů černého humoru v Městské výstavní síni v Benešově na Malém náměstí. „Děláme si srandu sami ze sebe, tak se přijďte podívat.“ pozval na výstavu manažer The Tap Tap Dan Suchánek. Vtipy od výtvarníků časopisu Sorry jsou někdy hodně drsné, prostě černý humor v „nejtemnějším odstínu černé legrace“.  Humoristé pro The Tap Tap vytvořili 55 vtipů černého humoru. Městská výstavní síň nabídne větší část této kolekce od 4. do 24. listopadu. Černobílý humor naleznete ovšem v Benešově i na dalších veřejných místech, jako jsou obchody, kavárny a restaurace.

 

Hudební soubor The Tap Tap je složen převážně ze studentů a absolventů pražského Jedličkova ústavu a škol projektu STUDEO. Fungují již od roku 1998 a sklízí zasloužené úspěchy u nás i v zahraničí. Skupina spolupracuje s celou řadou renomovaných hvězd a hostujících zpěváků.

Kapela KEKS byla v tomto roce hodně slyšet a vidět. Mimo pokračující celorepublikové tour v souvislosti s nejnovějším studiovým albem Brána do snů, vystupoval KEKS i s kapelami zahraničními a na hudebních festivalech. Přehlédnout se nedá, že KEKS v roce 2016 slaví 35 let, narozeninový koncert s Jihočeskou filharmonií v pražské Tipsport aréně se znamenitě povedl. Z tohoto koncertu kapela vydává živý záznam na dvou DVD a dvou CD, která máte možnost si společně se vstupenkami zakoupit v obchodu Jirky Pekaře v Benešově na Malém náměstí. Koncertem provede, jako každý rok, Petr Brožík z rádia Blaník a mimo to se ujme i jako DJ Bróža J  diskotéky v samém závěru vánoční akce po koncertu KEKS.  Program vánočního koncertu tradičně začíná už od 20 hodin. Tak se nám snad povede s tímto programem navázat na tradiční předvánoční vystoupení v Benešově. Mediálním partnerem je rádio Blaník.

 

Vstupenky na vánoční koncert jsou již nyní v předprodeji v Obchodě hudební nástroje Jiří Pekař - Benešov, Tipsport - Prokopova 1644, Vlašim a http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/rock/1919560-vanocni-koncert-keks-the-tap-tap.html. Aktuální informace o výstavě i koncertu se průběžně dozvíte na facebookové události vánočního koncertu a zde :-).

 

www.keksrock.cz/, www.fb.com/keksrock

www.thetaptap.cz/, www.tttnacerno.cz/, www.facebook.com/TheTapTap

www.jvagency.cz/